Шукайте товари і послуги на нашому сайті ...

Ванна Koller Pool Delfi 150х70

Loading...

7 301 грн.

  • Самовивіз з точки перевізника
  • Самовивіз з офісу
  • Кур’єром за адресою
  • Готівка
  • Приват24
  • Наложений платіж
  • Безготівковий розрахунок
Перелив

Товщина матеріалу

Виробник

Панель

Розмір

Колір

Ніжки

Гарантія

Об `єм

Матеріал

Встановлення

Форма

Довжина

Ширина

Глибина

Вага

Країна виробник

Прямокутна ванна Delfi є особливо гарною для приміщень невеликого розміру. Delfi має внутрішній простір із зручним напівкруглим вигином під спину та комфортними підлокітниками. Щоразу ви відчуватимете комфорт від продуманих ергономічних ліній. Ванна Delfi легка у монтажі.

Використовуваний матеріал для виробництва ванн Koller Pool – ливарний акрил (поліметилметакрилат) виробництва відомої торгової марки Lucite із застосуванням антибактеріальної технології Microban. Акрилові листи нагріваються і формуються з допомогою спеціального устаткування, охолоджуються і потім армуються – тобто. зміцнюються додатковими шарами із суміші епоксидної смоли та скловолокна.

Реставраційні здібності акрилу дивовижні – можливі пошкодження легко усуваються і згодом зовсім не видно, на відміну від сколів та подряпин ванн з емальованим покриттям. Блискучий і яскравий зовнішній вигляд акрилової ванни радуватиме вас довгі роки. Можна без побоювань піддавати ванну поперемінному впливу гарячої та холодної води (від -40°С до +80°С), оскільки 100% ливарний однорідний акрил стійкий до температурних стресів, старіння і зберігає свій початковий блиск і колір. Ванни зі 100% ливарного однорідного акрилу Lucite мають низьку теплопровідність. Це означає, що вода залишається в такій ванні теплою довгий час.

Догляд за акриловою ванною нескладний – достатньо обполіскувати її теплою водою, використовувати м’які засоби без розчинників і абразивних речовин і не терти щіткою. При випадкових ушкодженнях, наприклад, у сколах або подряпинах, акрилове покриття можна легко відреставрувати. Навіть за наскрізних ушкоджень – за допомогою рідкого акрилу, а дрібні подряпини – за допомогою спеціальних поліролей.

Швидке замовлення
Ванна Koller Pool Delfi 150х70
7 301 грн.